68 CB450 K1

Builds and project logs.
User avatar
pemdoc65
Posts: 17
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:49 pm
Location: Louisville, Kentucky

Re: 68 CB450 K1

Post by pemdoc65 » Tue Nov 27, 2018 3:53 am

That is a random computer at work. I have no idea what Windows version it has, but our hospital has a poor reputation for keeping current on software.

User avatar
pemdoc65
Posts: 17
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:49 pm
Location: Louisville, Kentucky

Re: 68 CB450 K1

Post by pemdoc65 » Sun Dec 09, 2018 10:21 pm

IMG_1435.JPG
IMG_1435.JPG (132.42 KiB) Viewed 161 times
IMG_1434.JPG
IMG_1434.JPG (56.99 KiB) Viewed 161 times
IMG_1433.JPG
IMG_1433.JPG (95.67 KiB) Viewed 160 times
I have had little chance to work on the bike this last month. A trip with my wife to Barbados took one of my weeks and a bit of my cash, but it was great. I've managed to get all of the bikes indoors. The front end came off, and things were a bit worse than expected. Given the condition of the forks, I am inclined to believe that the 66,000 miles on the odometer are accurate. I'm pretty sure that it was running on the original fork seals. The tubes looked all right until I got the chrome seal covers off. Then the horror was apparent. Each tube has a large area where the chrome is completely gone, with significant scoring and loss of steel underneath. There was no oil in either fork, but quite a bit of nasty looking water was in there. Plus a good bit of sand. I'm working on sourcing some new or good used fork tubes, and looking to replace the fork internals as well. Some of the parts are pretty pitted and/or worn from all of the water and grit.

User avatar
ancientdad
Posts: 19
Joined: Wed Sep 19, 2018 3:19 pm

Re: 68 CB450 K1

Post by ancientdad » Thu Dec 13, 2018 1:37 pm

Those tubes look pretty ugly. Have to agree with you on the apparent mileage

User avatar
pemdoc65
Posts: 17
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:49 pm
Location: Louisville, Kentucky

Re: 68 CB450 K1

Post by pemdoc65 » Sat Dec 22, 2018 12:19 am

Is it just my computer, or have the pictures stopped showing up as thumbnails within the posts?

User avatar
Hondo
Site Admin
Posts: 81
Joined: Fri Aug 17, 2018 12:56 pm
Location: The great nation of Tasmania

Re: 68 CB450 K1

Post by Hondo » Sun Dec 23, 2018 6:31 am

I believe it was that idiot I put in charge :oops:
Think I've sorted it now. ;)

User avatar
pemdoc65
Posts: 17
Joined: Tue Aug 21, 2018 5:49 pm
Location: Louisville, Kentucky

Re: 68 CB450 K1

Post by pemdoc65 » Tue Dec 25, 2018 6:49 pm

In case anyone is wondering, Forking by Frank is unable to make new fork tubes for the K1. Apparently it is a plugged tube, and they don't make those.
And yes, the pictures work now!

Post Reply